Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Bel mij terug

Aanhef*
Initialen*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
 

De persoonsgegevens die op dit formulier worden verzameld worden beheerd door Peugeot Nederland N.V. Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam, Nederland, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 30068414 (hierna te noemen "Peugeot").
Alle met een sterretje gemarkeerde velden moeten worden ingevuld, zodat we u kunnen terugbellen.

Anders is Peugeot mogelijk niet in staat om de gevraagde service te leveren zoals beschreven in bovenvermelde doeleinden.

Overeenkomstig de voorwaarden die in de toepasselijke Verordening inzake Gegevensbescherming (waarmee de Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG - wordt aangeduid en de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensbescherming die de AVG aanvult) worden uiteengezet, heeft u recht op toegang, rectificatie, wissen, beperking van de verwerking, het recht om een kopie van Uw Persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden te verkrijgen of om ze aan een andere dienstverlener van Uw keuze te verstrekken (dataportabiliteit), het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van Uw persoonsgegevens indien de persoonsgegevens voor directmarketingdoeleinden worden verwerkt of wanneer de verwerking is gebaseerd op een legitiem belang en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.
U kunt uw toestemming ook op elk moment intrekken als de verwerking op uw toestemming is gebaseerd.
U kunt deze rechten uitoefenen door een verzoek te sturen naar:

Peugeot Nederland N.V.
Postbus 10313
1301 AH ALMERE

of via het internet naar het volgende adres: https://peugeot-nl-nl.custhelp.com

of via de telefoon op het volgende nummer: + 31 (0) 800-7384368

Voor meer informatie over hoe Uw persoonsgegevens verwerkt worden door Peugeot, kan u het Privacybeleid van Peugeot raadplegen.